cadeaubon trouwauto oldtimer fiat 500

Je bezorgt de ontvanger van je cadeaubon een unieke belevenis; een hele dag genieten van een prachtige oldtimer!

Wat is er nou mooier dan een dagje klassieker rijden kado krijgen? Ken je iemand die helemaal gek van oldtimers, cabriolets of auto’s in het algemeen is, geef dan een ravenhorstoldtimerverhuur.nl – tegoedbon!

Wil je een tegoedbon geven?

Het werkt simpel. Alle voorwaarden zijn identiek aan de gebruikelijke voorwaarden. Ook de tarieven zijn gelijk. Je betaalt dus niets extra voor een tegoedbon. Dat alles met het verschil, dat je als gever van het cadeau vooraf betaalt en dus ook de tegoedbon ontvangt. Hiermee is er voor de ontvanger van het kado dus een belangrijk deel al geregeld; namelijk de betaling. Wanneer de ontvanger van de bon contact met ons opneemt, plannen we samen een datum in. Dit is altijd op basis van beschikbaarheid. Heb je als gever van het cadeau al een datum voorhanden? Geef ons dan zo snel mogelijk door, wij houden de datum dan vrij.

De uiteindelijke boeking dient te gebeuren op naam van de ontvanger. Hiervoor is een geldig Nederlands rijbewijs vereist. Zodra de datum vastgesteld is, zullen wij de ontvanger bij de boeking begeleiden. Hij of zij kan dan zelf nog besluiten om extra’s toe te voegen aan de boeking.

Je ontvangt de tegoedbon per post en digitaal direct nadat de betaling is ontvangen.

Heb je een tegoedbon gekregen?

Gefeliciteerd! Je bent bevoorrecht om een ervaring te beleven die je niet snel zal vergeten. Wanneer je contact met ons opneemt, zullen we de boeking voor je in gang zetten. Tot snel!

Heb je meer vragen over de tegoedbon?

Dan helpen we je graag. Neem contact met ons op en we denken met je mee.