De winter…

De winter…

De winter is gaande. Als is het moment van het typen van deze blog gewoon boven de nul graden. Het is een tijd geleden dat ik sneeuw heb gezien of ramen van de auto heb moeten krabben. Half Nederland heeft de winterbanden er al maanden onder zitten, terwijl deze winterbanden boven de 7 graden en met regenval beduidend minder presteren. Maar goed, daar zijn andere sites voor.

De fiat 500

De fiat 500 staat uiteraard niet op winterbanden. Zij staat lekker droog in de winterstalling. Al is ze er wel af en toe uit geweest voor een proefrit. Het onderhoud plegen gaat namelijk gewoon door en pekel en dergelijke was nog niet gestrooid. fiat 500 oldtimerIk moet zeggen dat het starten en lopen is en de nostalgische verwarming doet ook zijn werk. Een ronde van 2 kilometer steekt alweer iemand zijn duim naar mijn op (ik was het bijna vergeten wat deze auto bij andere mensen te weeg brengt). Maar de fiat 500 is er klaar voor!

De eerste boeking

De eerste boeking blijft nog uit. Het nieuwe jaar 2019 is net begonnen. Maar het weer is er nog niet voor om ritjes te maken, en vele bruiloften beginnen toch vanaf het voorjaar. Groots gelijk ook. Daarom gebruik ik nu mijn tijd voor de website en ook deze is er klaar voor. Echter komen de boekingen niet van zelf.

Hoe groot wil ik Ravenhorst oldtimerverhuur maken?

Ga ik Ravenhorst oldtimerverhuur groot maken door allereerst op beurzen te staan? Een trouwbeurs in Utrecht misschien? Ik denk het niet. Mijn focus ligt in de omgeving van Scherpenzeel. Het liefst lever ik telkens oldtimer persoonlijk bij mensen af. Ik doe alles voor een glimlach!
Vooralsnog wil ik niet te groot worden en dit hobby matig blijven doen. Dat is ook de intentie geweest bij het opzetten van Ravenhorst oldtimerverhuur. Betrokken zijn, het inleven, meedenken en kwaliteit leveren! Mond op mond reclame.

Visitekaartjes

Ja ja, uiteraard heb ik wel alvast een bedrijfslogo laten maken en ook mijn visitekaartje (lokaal) gewoon in Scherpenzeel laten afdrukken. Be proud….

.visitekaartje oldtimerverhuur scherpenzeel

De start van de website Ravenhorst oldtimerverhuur

De start van de website Ravenhorst oldtimerverhuur

Website zelf maken
De koude en donkere decembermaand heeft mij er toe gezet om een website zelf te ontwikkelen, in plaats van uit te besteden. Ik vond het leuk om te doen en het is nog leerzaam ook. Termen als SEO enzovoorts is me nu duidelijker geworden.

Mijn eerste blog bericht
Hierbij ook mijn eerste blogbericht getypt. Als vermoed ik dat mijn fiat 500 voornamelijk vanaf het voorjaar verhuurd zal worden en het dus nog even stil blijft op deze blog. Daarnaast zal ik voornamelijk posten op facebook. Denk dat het gebruiksvriendelijke werkt vanaf een mobiele telefoon en is makkelijker te ” volgen”.